Thobias Hjort har vært en nøkkelspiller for oss siden han kom høsten 2013. Vinnerviljen lyser igjennom både på trening og matcher når denne kraftpluggen trår inn på banen.

Thobias er en allsidig spiller som leverer på alle plasser på banen. Han har tidligere spilt både bekk og senter for oss, men før denne sesongen ble han flyttet høyere i banen. Bakgrunnen for at han ble flyttet høyere i banen var at vi ville at hans en mot en egenskaper og hans skudd skulle bli utnyttet for å gi flere mål i 2. rekka. Thobbe spilte med mange forskjellige spillere i løpet av denne sesongen i vår andre rekke grunnet utallige skader, men han leverte en fantastisk sesong som til slutt resulterte i 46 mål fra hans kølle (26 assists!)

Thobias er en attraktiv spiller som interesserer klubber i Norge, Sverige og Sveits, men klubben han vil spiller for de 3 neste sesongene er altså oss i Slevik. Dette setter vi utrolig stor pris på og målproduksjonen til Slevik vil nok bestå nå når våre poengkonger Thobias Hjort, Thomas Stræte og Johan Åhlberg alle er med frem til 2019.

Vi gleder oss til å følge Thobias videre i hans Slevik karriere og er sikre på at vi sammen vil nå nye fremganger.