Norges beste defensive bekk tar nok en sesong i Slevikdrakta

Jonas debuterte for A-laget i 2003/2004 sesongen. Det vil si at han neste sesong spiller sin 14. sesong på A-laget. Som junior var han en lovende midtløper, men fant raskt sin rolle som bakk når han tok steget opp på seniornivå.

Tobarnsfaren har lenge vært i tenkeboksen om han skal fortsette eller ikke. Vi har selvsagt håpet at han skulle fortsette, men har også hatt forståelse for at han måtte ta en grundig vurdering før han kunne gi oss et svar. Derfor var gleden stor når han i går kveld informerte oss om at han var motivert og klar for en ny sesong!

Gus har vært en av de viktigste bærebjelkene for at vi har nådd de fantastiske fremgangene de siste 6 årene. Han har vært den defensive tryggheten i en eller meget offensiv 1. rekke. Vi mener at Jonas har vært Norges beste defensive bekk i en årrekke og denne sesongen var intet unntak. Han har også gode offensive kvaliteter og få andre bekker kan vis til 10 målpoeng i et sluttspill slik Jonas gjorde i år (2+8).

Jonas krever mye av sine lagkamerater og dette gir han klart beskjed om hvis det ikke er full innsats på trening. Utenfor banen er han en meget behagelig person som er godt likt i gruppa.

Ingen fra årets stall har til nå gitt beskjed om at de gir seg. 3 «nye» spillere ( Stoffe Gustavsson, Sondre Hansen og Eskil Gagnås) er klare og etter den meget viktige beskjeden om at Jonas fortsetter begynner det å se meget lyst ut med tanke på sesongen 2017/2018. Vi gleder oss!