Bilde lånt av Siriuss

Martin Storäng har i dag blitt enig med Slevik om å prøve lykken hos oss. Slevikfansen kan glede seg til å se en spiller som kommer til å konkurrere med Wille/D Eriksson om å være raskest i laget.

Martin startet besøket i Fredrikstad med å søle thaimat utover hele bilen til sportslig leder (årets spiller i norsk innebandy Johan Åhlberg stilte velvillig opp og rensket opp etter ham), men heldigvis viste han seg raskt å være en sympatisk ung herre med store kvaliteter på innebandybanen.

Martin kommer fra talentfabrikken Sirius sitt JAS lag som ble nr 3 i SM sluttspillet. Han spilte også for Gottsunda i 1. divisjon under fjoråret. Martin overbeviste når han var på prøvespill med et meget godt pasningsspill og ett tempo få kan matche. Han var ønsket videre i Siriussystemet, men valgte å prøve seg i norsk innebandy.

Martin er en spiller som kan spille på alle posisjoner, trives best som bekk eller senter. Hvor han vil spille hos oss i Slevik vil tiden vise, men vi er sikre på att vil utvikle seg og bli en viktig brikke i vår søken etter nye titler.

Velkommen til oss Martin!