Revansjelysten Grapne blir minimum en sesong til!

I fjor Sommer ankom to stockholmsgutter for å prøve lykken i norsk eliteserie. Kompisene Filip Grapne (Duvbo) og Rasmus Wiklund (Bele Barkarby) ønsket å prøve lykken i Slevik IBK. Nå ett år senere reiser en hjem igjen, mens den andre er klar for nok ett år i sort.

Filip hadde tilbud fra både Allsvenskan og SSL, før han takket ja til oss. En spiller vi hadde fått meget gode rapporter om fra våre venner i svensk innebandy. Starten på Filip sin Slevikkarriere var kronglete. Skader kom på rekke og rad. Etter CC bestemte trenerteamet at han skulle få god tid til å komme i form og bli skadefri før han ble benyttet i kamper igjen. Dette viste seg å være ett sjakktrekk og i slutten av serien og spesielt i sluttspillet fikk alle se hvilket talent han har. Etter at han ble satt ned som midtløper viste han en ro med ballen og et overblikk som få andre kan matche i norsk innebandy. Dette ble lagt merke til i innebandynorge og av en eller annen merkelig grunn gikk det rykter om at han ville til Oslo, noe som gjorde at mange av klubbene i hovedstaden kontaktet oss angående en overgang. Til oss har Filip hele tiden uttrykt at det er en klubb han vil spille for i Norge, valgene han hadde var enten å bli hos oss eller reise hjem.

Filip har i kveld signert en etårskontrakt med oss og uttrykker at han er revansjesugen. Han vil bevise at han kan levere på toppnivå en hel sesong. Vi er sikre på at han vil gjøre det ettersom han nå kjenner norsk innebandy og ikke minst sine lagkamerater. Han vet også hvor mange treningstimer vi i Slevik legger ned både før og under sesongen.

Rasmus Wiklund eller Omar som han liker å bli kalt, har dessverre bestemt seg for å reise hjem. Som Filip har der vært mye skader i starten, men også Rasmus kom i form til den viktigste kampen i året. Spilte finalen i 2. rekka og leverte en prikkfri forestilling. En humørspreder av de sjeldne som vi alle kommer til å savne mye neste sesong. Vi ønsker selvsagt Omar lykke til med både innebandynén og privatlivet når han nå flytter hjem til Stockholm.

Med Filip på plass kommer vi stadig nærmere den stallen vi ønsker oss neste sesong. Noen brikker gjenstår før vi er helt fornøyde, følge med her på Slevik.com