Våren 2011 var Slevik på vei til å sikre seg sitt første seriemesterskap i eliteserien for menn noensinne, dessverre havnet vi 1 poeng bak Sarpsborg til slutt. En stor årsak til at sarpingene tok hjem seriegullet var nyankomne Ryan Halldèn som kom fra Ørebroklubben Lillån. Med sin teknikk og blikk for spillet gjorde han 23 mål og 25 assist i sin debutsesong.

Siden debutsesongen har Ryan vært en av eliteseriens største profiler. Etter sin 6. strake sesong i Sarpsborg gikk det rykter om at han var kontraktløs og at han søkte etter en ny norsk klubb. Etter å ha kontaktet Sarpsborg fikk vi bekreftet at Ryan sin kontrakt hadde utløpt. Vi fikk raskt, etter NM-finalen, avtalt ett møte med Ryan i Gressvikhallen der han fikk presentert Johnny sin playbook. og hvilke kvaliteter vi mener han har som kan heve Slevik nok ett hakk. For oss som ikke kjente spilleren privat ble vi raskt overbevist om at Ryan var en seriøs og treningsvillig spiller som ville passe perfekt inn i vår spillerstall.

Ryan var selvsagt en ettertraktet spiller blant våre rivaler i eliteserien og han var i møter med flere av dem. Heldigvis falt valget til slutt på oss i Slevik og mandag kveld informerte han oss om at han ville spille i sort de 2 neste sesongene.

Vi er sikre på at vi nå har sikret oss en kvalitetsspiller som vil bidra til at vi utvikler oss videre som lag og er med å kjemper om titlene de neste årene også. Velkommen til oss Ryan!

Mye har falt på plass angående neste års stall de siste ukene og ikke mye gjenstår før vi har den konkurransedyktige stallen vi ønsker. Vi jobber med å resignere 2-3 fra forrige års stall og antall nye spillere avhenger i stor grad om disse er med videre eller ikke. Følg med her på Slevik.com!