Salming Norge AS og Slevik IBK har inngått samarbeid for de neste sesongene!

Slevik IBK, som har dominert norsk innebandy på herresiden de siste årene, har valgt å bytte utstyrleverandør til Salming. Avtalen innebærer at klubben får tilgang til Salming sine populære innebandykøller og Salming sine indoor- og løpesko. Klubben vil også ha Salming tekstiler både på og utenfor banen.

Alexander Lennander, Slevik IBK:
«Vi i Slevik jobber hardt hver dag for å stadig bli bedre og mer profesjonelle, både på bredde og elite. Med dette samarbeidet med Salming får vi tilgang til topp utstyr både til vårt a-lag og alle våre medlemmer.  Her i Østfold er det ingen som kan måle seg med Salming sin egen konsept store, og det blir en glede å sende våre medlemmer dit. Der vil de få kyndig veiledning når de skal kjøpe seg nytt utstyr. At Salming også har topp kvalitet på sine indoor- og løpesko for barmarkstrening, spilte inn da vi skulle velge ny utstyrsleverandør. Vi ser frem til å samarbeide med Salming de kommende sesongene»

Atle Wallin, Salming Norge AS:
«Slevik har vært dominerende på elitenivå for herrer over flere år nå, noe som viser at de satser hardt. Da er det opp til oss som utstyrsleverandør å levere, slik at klubben kan fortsette sine fremganger. Profiler som Thomas Stræte og Johan Ålberg har allerede brukt Salming i flere sesonger, og nå skal vi endelig få levere våre produkter til hele klubben. At vi nå også får være hovedleverandør av utstyr på Slevik sine store turneringer, var også viktig for oss. Under Plankecup 2018 skal vi være tilstede med alle nyheter for sesongen, noe vi ser virkelig frem til. I tillegg blir det nå Salming cup på slutten av sesongen.»

Andreas Anderzon, Salming Store:
«Det blir hyggelig å ønske alle medlemmene i Slevik velkommen til vår butikk. Vi gir medlemmene riktig veiledning når de skal kjøpe kølle og sko for en ny sesong. Jeg tror flere av de som besøker vår butikk blir overrasket over alle produktene vi kan tilby dem. I tillegg til alt til innebandy, har vi også produkter til handball, squash, løp, undertøy, bodycare og fritid. Her vil alle medlemmer og resten av familien finne noe de trenger.»