Etter et år i svensk 1. divisjon med Hagfors vender Sondre nå hjem til Fredrikstad og spill for oss i Slevik igjen. I fjor våres var Sondre lenge i tvil om han skulle bli i Slevik eller teste seg i svensk innebandy. Til slutt falt valget på 1. divisjonslaget Hagfors hvor hans talentfulle lillebror Ludvig går på innebandygymnaset.

Vi har lenge hatt en dialog med Sondre og gitt uttrykk for at vi ønsker ham sterkt hvis han skulle returnere til Fredrikstad. Når han først bestemte seg for å flytte hjem er v veldig glade for at han nå velger å ikle seg vår sorte drakt igjen. Vi har nå sikret oss en offensiv bekk som vi har stor tro på vil prege laget i mange år fremover.

Sondre har, tross sin unge alder (fyller 22 i oktober) allerede vært med på å vinne 5 NM-gull, 4 seriegull og 1 EFC-gull med oss. De siste årene i Slevik fikk han mer og mer spilletid, noe som førte til at han var i landslagsdiskusjon før årets VM. Han kom ikke med denne gangen, men vi er sikre på at Sondre med sin seriøse tilnærming til sin idrett og sitt talent vil nå sitt mål om å spille for det norske landslaget.

Ved å signere en 3-års kontrakt viser både Sondre og Slevik at vi har trua på at vi sammen kan nå nye fremganger. Velkommen tilbake til laget der du hører hjemme Sondre!!