Virvelvinden fra Fagersta tar et nytt år hos oss

William Andersson tok norsk eliteserie med storm det første året i sort drakt. Nå er han klar for nok en sesong hos oss.

Unggutten med landskamper for det svenske U-19 landslaget ble raskt lagt merke til med sin hurtighet og sikkerhet med ball. Han ble kåret til banens beste for oss i de 5 første seriekampene og det var vel fortjent. Etter sesongen har flere lag fra SSL og Allsvenskan forsøkt å tiltrekke seg vår nr 4, men Wille valgte til slutt å fortsette utviklingen her hos oss i Slevik.

Vi er lykkelige (og litt stolte) av att Wille tok dette valget. Vi føler også att dette er et rett valg av Wille, nå får han minimum ett år til i ett lag der han får stort ansvar og vil bli satset på. Att gutten kommer til å ende opp i SSL tilslutt er vi alle overbevist om og vi skal være de første til å ønske ham lykke til.

Med Wille sin kontraktsforlengelse nærmer vi oss en komplett stall for sesongen 2017/2018, det vil senere i kveld komme informasjon om en ny signering fra søta bror.

Ole  Martin Norum og Frikk Svendsen har bestemt seg for å prøve lykken hos våre naboer Fredrikstad IBK, vi vil ønske begge lykke til og håper de utvikler seg videre i nye omgivelser.